Vrijwilligers gezocht

Bent u op zoek naar een mooie mogelijkheid om uw gaven en talenten kosteloos in te zetten? Dan is The Foundation een prachtige plek om dat te doen. Of u nu bijvoorbeeld een half uur per week heeft, of wel een dagdeel of dag(en); The Foundation biedt een breed scala aan mogelijkheden om onze kostbare kinderen direct of indirect te dienen.  

Allereerst noemen we het dienen door middel van direct contact met de kinderen op school. Hierbij kunt u denken aan: Supervisor of Monitor in een Learning Center zijn, een Afternoonclass geven, pleinwacht doen, toezichthouden bij het overeten, enz. Een andere manier van dienen op school is het doen van praktische taken als: schoonmaken, technische klusjes doen en conciërge-taken. Daarnaast is de school geholpen met vrijwilligers die zich thuis willen inzetten door bijvoorbeeld op te passen op kleine kinderen, zodat de moeders hun taak op school kunnen uitvoeren. 

Enthousiast geworden voor één van de genoemde mogelijkheden? Of zelf nog een ander aanbod? Stuur dan een mail met uw motivatie naar info@thefoundation.nl